Van der Gijp kondigt vertrek bij VI aan: 'Af en toe ben ik er zo klaar mee'

Van der Gijp kondigt vertrek bij VI aan: 'Af en toe ben ik er zo klaar mee'

17 juli om 15:07
Laatste update: 17 juli om 15:18

René van der Gijp lijkt aan te sturen op een vertrek bij Vandaag Inside. De vaste tafelgast van het praatprogramma is voornemens er in de zomer van 2025 een eind aan te breien. 

"Af en toe ben ik er zo klaar mee", vertelt Gijp in de podcast KieftJansenEgmondGijp. "Ik heb nog een jaartje. Een jaartje een contract en dan ben ik echt wel blij dat het klaar is." Michel van Egmond reageert. "Dan stop je er toch lekker mee? Jullie hebben een wereldtijd gehad!"

"Dat zeg ik ook. Ik verdien echt heel veel geld en ik heb het hartstikke goed", voegt Gijp snel toe. "Het is een goed betaalde hobby waar je mensen veel plezier mee doet. Zo moet je het zien." 

Mocht Van der Gijp zijn contract niet verlengen, dan lijkt het voor de hand te liggen dat Vandaag Inside in de zomer van 2025 van de buis verdwijnt. Het lijkt onrealistisch dat Talpa op zoek gaat naar een vervanger om het duo Wilfred Genee - Johan Derksen aan te vullen. Daarnaast is het niet bekend hoe Talpa, Genee of Derksen naar een eventuele verdere samenwerking kijkt. 

Beluister hieronder de aftertalk Studio Oranje over de belangrijkste conclusies, grootste flops en keuzes van Koeman richting het WK!