'Real Madrid 'sinds een maand' in gesprek met sterspeler van Liverpool'

'Real Madrid is overtuigd en wil Slot en Liverpool beroven van sterspeler'

16 juli om 20:19
Laatste update: 16 juli om 20:24

Real Madrid heeft volgens Bild-verslaggever Christian Falk verregaande interesse in Trent Alexander-Arnold. Naar verluidt is de Koninklijke al een tijdje in gesprek met de 25-jarige vleugelverdediger annex middenvelder van Arne Slot

Volgens Falk is Alexander-Arnold, die nog een contract voor één jaar heeft op Anfield, geïnteresseerd in een move naar de hoofdstad van Spanje. De 29-voudig international van Engeland heeft nog niet bijgetekend in Liverpool en staat volgens de Duitse journalist sinds een maand in contact met Real Madrid. Mocht Alexander-Arnold zijn contract niet verlengen, dan is deze transferzomer de enige kans voor Liverpool om een flink bedrag aan hem over te houden.

Alexander-Arnold speelde tot dusver 310 wedstrijden voor Liverpool, waarin hij negentien keer scoorde en 81 assists gaf. Transfermarkt.com schat zijn waarde op zeventig miljoen euro. Bij Real Madrid is Dani Carvajal sinds jaar en dag de vaste rechtsback. De 32-jarige verdediger werd Europees kampioen met Spanje op het EK in Duitsland. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!