Olij rekent af met 'totale onzin' bij Sparta

Olij rekent af met 'totale onzin' bij Sparta: 'Hoef er niks meer over te zeggen'

15 juli om 10:39
Laatste update: 15 juli om 17:58

Nick Olij wil het niet te veel hebben over een mogelijke transfer. Het is bekend dat de doelman mikt op een stap hogerop, maar Olij benadrukt dat het 'totale onzin' is dat hij weg wil bij Sparta Rotterdam.

In een interview met RTV Rijnmond suggereert de verslaggever van dienst dat Olij graag een stap wil maken als de juiste club komt, maar met alle plezier blijft als dat niet het geval blijkt. "Je vult het goed in", antwoordt de sluitpost. "Ik hoef er daarom ook geen uitspraken meer over te doen."

"Ik vind het niet passend tegenover Sparta om constant maar aan te geven dat ik weg wil. Dat is namelijk niet zo", is Olij duidelijk. "Natuurlijk wil je als speler een stap maken, maar ik wil het nog een keer benadrukken: dat ik graag weg wil, dat is echt totale onzin."

Hoe kan het dat Olij, die vorig seizoen wekelijks uitblonk, nog geen mooie transfer heeft gemaakt? "Dat moet je niet aan mij vragen, maar aan mijn zaakwaarnemer", reageert de hoofdpersoon. "Er zijn wel dingen concreet geweest en er lopen nog steeds heel veel dingen. Maar na het EK gaat het allemaal losbarsten, is mij verteld. Of dat voor mij frustrerend is? Nee hoor. Ik focus me gewoon lekker op het spelletje bij deze club."