Feyenoord wil 22-jarige international huren van Internazionale

'Feyenoord wil 22-jarige international overnemen op huurbasis, interesse uit PL'

15 juli om 09:56
Laatste update: 15 juli om 17:54

Feyenoord wil Tanner Tessmann op huurbasis overnemen van Internazionale, zo meldt Fabrizio Romano. De Italiaanse landskampioen hoopt de tweevoudig Amerikaans international deze week te verwelkomen en vervolgens te verhuren.

Naast Feyenoord is ook Ipswich Town geïnteresseerd in een huurdeal met Inter, dat de 22-jarige international naar alle waarschijnlijkheid gaat overnemen van Venezia. 'Ipswich Town en Feyenoord zijn twee van de vele clubs die interesse tonen in een mogelijke verhuurperiode', schrijft Romano. Inter hoopt de komst van Tessmann deze week af te ronden.

Inter is al langere tijd in onderhandelingen met Venezia over een transfer van Tessmann, die voornamelijk als defensieve middenvelder speelt. Het plan van de Italianen is om Tessmann meteen weer te verhuren om hem elders ervaring op te laten doen. De tweevoudig Amerikaans international staat er goed op, want er zijn meerdere clubs in de markt voor zijn handtekening.

Tessmann verruilde in de zomer van 2021 Dallas FC voor een avontuur in Italië bij Venezia. In de voorbije seizoenen speelde de middenvelder 99 wedstrijden in dienst van Venezia, waarin hij goed was voor tien doelpunten en vijf assists. Het contract van Tessmann loopt nog door tot de zomer van 2025.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!