Schreuder even te zien op BBC

Verbazing in Engeland: Southgate-interview onderbroken door Joep Schreuder

15 juli om 07:00
Laatste update: 15 juli om 11:19

Joep Schreuder is zondagavond even live te zien geweest op de BBC. Tijdens een interview met verliezend Engeland-bondscoach Gareth Southgate werd er plotseling geschakeld naar een interview dat de NOS-journalist aflegde met Spanje-spits Álvaro Morata. 

Na de 2-1 nederlaag van Engeland tegen Spanje kondigde BBC-presentator en oud-topspits Gary Lineker het interview met Southgate aan. "We hebben tot het eind van de finale gestreden. Ik denk dat vandaag..."

Daarna komt Schreuder plotseling in beeld. Te zien is hoe hij een vraag stelt aan Morata. De vraag is maar kort te horen, alvorens er wordt teruggeschakeld naar de studio. Het interview dat Schreuder aflegde met kersvers Europees kampioen Morata was overigens wel gewoon te zien in de uitzending van de NOS

"Oh, we zijn in beeld! We waren even aan het kletsen. Dat was een kort interview, haha. We hadden een klein probleempje", aldus Lineker, die naast analisten Juan Mata, Micah Richards en Rio Ferdinand zit. Het opmerkelijke foutje bleef ook op X, voorheen Twitter, niet onopgemerkt.