Bosz over eventueel PSV-vertrek Schouten

Bosz: 'Maar weinig clubs kunnen betalen wat PSV voor Schouten wil hebben'

14 juli om 18:37
Laatste update: 15 juli om 09:11

Peter Bosz denkt niet dat veel clubs de som die PSV voor Jerdy Schouten verlangt zouden kunnen betalen. Dat laat de trainer van de Eindhovenaren weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Schouten maakte op het EK indruk bij Oranje. Dat komt de middenvelder op interesse van onder meer Borussia Dortmund en Juventus te staan. Bosz heeft vertrouwen in een langer verblijf van de spelverdeler. "Hij heeft hier nog een contract voor vier jaar", steekt de oefenmeester van wal. "Ik vond hem de beste op het EK, omdat hij anderen beter laat spelen"

Het ED meldde eerder dat PSV de huid duur wil verkopen. Een prijs van veertig of vijftig miljoen euro zou aan de onderkant van de verwachtingen liggen. "Ik denk dat maar heel weinig clubs kunnen betalen wat wij voor Jerdy zouden willen hebben, als er echt interesse is", maakt Bosz duidelijk.

Mocht Schouten alsnog vertrekken, dan gaan de Eindhovenaren voor een 'grote naam' als vervanger. Dirk Proper is niet die grote naam, maar de middenvelder van NEC wordt wel 'goed in de gaten gehouden' door PSV.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!