Álvarez praat over toekomst bij City, PSG geïnteresseerd

'Man City ziet topaanvaller mogelijk vertrekken: PSG op het vinkentouw'

14 juli om 10:49

Het is niet honderd procent zeker dat Julián Álvarez deze zomer bij Manchester City blijft. Na de finale van de Copa América gaat de entourage van de Argentijn om tafel met de clubleiding, want hij wil meer aan spelen toekomen.

Volgens Fabrizio Romano gaan Álvarez en City binnenkort om tafel om de toekomst te bespreken. De Argentijnse aanvaller heeft als harde eis dat hij meer aan spelen wil toekomen. Als spits moet hij vaak Erling Haaland voor zich dulden en dus komt hij veel op de bank of op de flanken terecht. Álvarez ligt nog tot medio 2028 vast en City wil hem zeker niet verkopen. De club wil niet eens denken aan een mogelijke transfersom.

Kijkend naar clubs die interesse hebben in Álvarez is Paris Saint-Germain op dit moment het meest in het oog springend. De Parijzenaren zien de komst van de Argentijnse centrumspits wel zitten, maar nog altijd blijft dat City hem onder geen beding wil verkopen. Als Álvarez zelf weg wil, kan in dit standpunt mogelijk nog verandering komen. Echter lijkt een transfer voor nu onbespreekbaar vanaf de kant van City.