Atalanta wil 60 miljoen van Juventus voor Koopmeiners

'Juve wil talent voor 35 miljoen verkopen om geld vrij te maken voor Koopmeiners'

14 juli om 10:15

Juventus en Atalanta Bergamo liggen nog ver uit elkaar in de strijd om Teun Koopmeiners. Volgens Tuttosport is het gat tussen bod en vraagprijs op dit moment vijftien miljoen euro, maar Juventus wil een speler verkopen om hoger te kunnen bieden.

Voor Atalanta is het op dit moment een simpele zaak. De club wil niet lager gaan dan zestig miljoen euro en dat Koopmeiners al persoonlijk akkoord is met Juventus staat daar volgens de club uit Bergamo ook los van. Juve wil op dit moment 45 miljoen euro plus bonussen bieden, dus zullen de clubs nog nader tot elkaar moeten komen. Atalanta is op de achtergrond wel bezig met een vervanger.

Juventus is wel bezig met de verkoop van een talent om meer te kunnen bieden op Koopmeiners. Matias Soulé staat al een tijdje in de belangstelling van Leicester City en inmiddels zijn de onderhandelingen in volle gang. De Engelsen hebben een bod van dertig miljoen euro liggen, maar Juve wil 35 miljoen euro zien. Wat betreft Soulé denken de clubs wel dat ze eruit gaan komen, zodat de ploeg uit Turijn meer kapitaal heeft om Koopmeiners in te lijven.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!