'PSV heeft definitief beet verlengt met Tygo Land'

'PSV heeft definitief beet en troeft meerdere clubs af met gewenste verlenging'

13 juli om 19:31

De kogel is door de kerk, zo meldt het Eindhovens Dagblad: Tygo Land gaat zijn contract verlengen bij PSV. De middenvelder ligt nu nog vast tot medio 2025 in Eindhoven, maar moet gaan tekenen tot de zomer van 2029.

PSV is al enige tijd bezig met het nieuwe contract van Land, die hoog aangeschreven staat in Eindhoven. Het was al duidelijk dat de gesprekken de goede kant op gingen, nu is de deal zo goed als beklonken: binnen afzienbare tijd zal PSV melding maken van de verlenging van het achttienjarige talent.

Land stond ook op de radar van 'tal van (buitenlandse) clubs', maar kiest bewust voor een langer verblijf bij de landskampioen. De jeugdinternational voelt namelijk het vertrouwen van de technische leiding en heeft het goed naar zijn zin in het Philips Stadion.

Vorig seizoen heeft Land indruk gemaakt bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Ook kwam hij tot drie korte invalbeurten in de hoofdmacht in de afgelopen voetbaljaargang. Voorlopig moet Land Joey Veerman en Jerdy Schouten nog voor zich dulden op het middenveld, maar een vertrek van de twee Oranje-internationals is absoluut niet uitgesloten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!