'Geen RKC of NAC, maar Spanje voor Seuntjens'

'Geen RKC of NAC, maar Spaanse droom voor Mats Seuntjens'

13 juli om 12:28

Mats Seuntjens staat op het punt om een contract te tekenen bij CD Castellón, de club van Dick Schreuder. Dat meldt Voetbal International. De 32-jarige aanvaller vertrok eind juni transfervrij bij RKC Waalwijk.

Seuntjens leek voor een terugkeer bij zijn grote liefde NAC Breda te staan. Beide partijen voerden hoopvolle gesprekken, maar daarna veranderde de promovendus van gedachten. Trainer Carl Hoefkens zoekt een ander type, waardoor Seuntjens ook verder moest kijken.

De technicus kiest nu voor een buitenlands avontuur, wat één van zijn laatste wensen in het voetbal was. Hij mocht deze voorbereiding zijn conditie op peil houden bij RKC, maar is zaterdag niet meer van de partij bij een oefenwedstrijd. Seuntjens laat een Spaanse droom in vervulling gaan, schrijft VI. Dat dankt hij mede aan Schreuder, die hem er dolgraag bij heeft in Castellón. Een akkoord is dichtbij en de speler stapt spoedig op het vliegtuig.

Castellón ziet in Seuntjens de vervanger van Haris Medunjanin, die een punt zette achter zijn carrière. Door de promotie speelt de ploeg van Schreuder komend seizoen op het tweede niveau. Overigens is ook Jetro Willems momenteel op proef bij Castellón.