Sancho legt het bij met Ten Hag is terug bij United

Lucht geklaard: Ten Hag verwelkomt verbannen aanvaller weer op training United

12 juli om 19:13
Laatste update: 12 juli om 19:22

Jadon Sancho is vrijdag teruggekeerd op het trainingsveld van Manchester United, dat zich druk voorbereidt op het nieuwe seizoen. De lucht tussen de vleugelspeler en manager Erik ten Hag is geklaard, zo is te lezen. Diverse Engelse media melden dat de twee, die lange tijd gebrouilleerd met elkaar waren, een positief gesprek hebben gehad. 

Het conflict tussen Sancho en Ten Hag ontstond vorig seizoen toen de aanvaller zijn Nederlandse manager ervan beschuldigde dat hij hem als zondebok had aangewezen na een duel met Arsenal. Sancho werd vervolgens verbannen uit de hoofdmacht van United, dat hem daarna stalde bij Borussia Dortmund. Hoewel de Duitse topclub wel oren had naar een definitieve deal, kon het niet voldoen aan de vraagprijs van United. 

De Engelse topclub, waar Ruud van Nistelrooij en René Hake inmiddels begonnen zijn als assistenten van Ten Hag, maakt vrijdagavond via de clubkanalen bekend dat Sancho weer heeft meegetraind na een goed gesprek met Ten Hag. Wel komt de vriendschappelijke wedstrijd in Noorwegen tegen Rosenberg nog te vroeg voor Sancho, die immers later dan de rest aansloot op het trainingsveld. 

Het is overigens nog geen zekerheidje dat de 24-jarige international ook na 31 augustus nog op Old Trafford speelt. De club staat naar verluidt open voor een verkoop. Concrete aanbiedingen blijven vooralsnog echter uit. United verlangt 45 miljoen pond voor de aanvaller, die drie jaar terug nog voor 73 miljoen pond werd aangetrokken. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!