'Lance Duijvestijn vertrekt van Excelsior Rotterdam naar Heracles Almelo'

'Heracles gaat Excelsior-middenvelder in Eredivisie houden: deal is aanstaande'

12 juli om 16:16

Heracles Almelo staat op het punt om Lance Duijvestijn over te nemen van Excelsior Rotterdam. Dat meldt Voetbal International. De middenvelder moet 'enkele tonnen' kosten en blijft ondanks de degradatie met de Kralingers toch actief in de Eredivisie.

Momenteel lopen er gesprekken tussen alle partijen. Als de formaliteiten tussen speler en club worden afgerond en als Heracles succesvol zakendoet met Excelsior verkast Duijvestijn deze zomer naar Almelo. Daar wordt hij de zevende zomeraanwinst. Ook Jan Zamburek, Damon Mirani, Mimeirhel Benita, Robin Mantel, Lorenzo Milani en Ivan Mesik werden al door de club aangetrokken.

Duijvestijn kwam afgelopen winter over van Almere City en tekende in Kralingen oorspronkelijk een contract tot medio 2026. Nu dreigt de middenvelder de Rotterdamse club echter alweer te gaan verlaten. Duijvestijn speelde afgelopen seizoen in totaal 28 wedstrijden in de Eredivisie en maakte hierin vier doelpunten. Daarnaast was hij zeven keer aangever.

Duijvestijn speelde naast Excelsior en Almere City voor Helmond Sport, ADO Den Haag en NEC. Hij moet volgens VI enkele tonnen gaan kosten.

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!