Ten Hag lovend over Hake en Van Nistelrooij

Ten Hag lovend: 'Ze zullen een nieuwe energie en dynamiek brengen bij United'

12 juli om 13:27

Erik ten Hag heeft toegelicht waarom Ruud van Nistelrooij en René Hake bij de staf van Manchester United zijn gehaald. Het tweetal vervangt Benni McCarthy en Mitchell van der Gaag in de technische staf.

Zowel Van Nistelrooij als Hake verscheen eerder deze week voor het eerst op trainingscomplex Carrington. "Ik ben erg blij dat Rene en Ruud zich bij ons project hebben willen aansluiten en een schat aan ervaring, kennis en nieuwe energie aan de staf hebben toegevoegd", zegt Ten Hag op de clubsite van United. "Het is nu een goed moment om het coachingteam op te frissen als we verder willen bouwen op de prestaties van de afgelopen twee jaar en door willen stoten naar het volgende niveau."

"Hij is enorm ambitieus, heeft al veel ervaring en beschikt over bepaalde vaardigheden", gaat Ten Hag verder over Van Nistelrooij, die als trainer een verleden heeft bij PSV. "Op deze leeftijd al zoveel ervaring... Hij is heel gedreven. Met zijn vaardigheden en intelligentie zal hij alle spelers en het team helpen."

Ook Hake, die met Go Ahead Eagles de voorrondes van de Conference League bereikte, krijgt complimenten van Ten Hag. "Bij Go Ahead heeft hij fantastisch werk verricht. Het was grootste verrassing van vorig seizoen", aldus de manager. "Met al zijn ervaring geldt voor hem hetzelfde als voor Ruud. Ze zullen een nieuwe energie en een nieuwe dynamiek brengen."

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!