Ten Hag kan eindelijk goed nieuws delen

Ten Hag kan eindelijk goed nieuws delen: 'Ik denk dat hij er woensdag weer bij is'

14 mei om 14:46

Erik ten Hag heeft goed nieuws uit de ziekenboeg van Manchester United. Woensdagavond spelen The Red Devils een cruciale thuiswedstrijd tegen Newcastle United in de strijd om Europees voetbal. Naar alle waarschijnlijkheid kan de oefenmeester dan weer beschikken over oud-Ajacied Lisandro Martinez.

"Ik denk dat Martinez er woensdag weer bij is. Hij heeft een aantal trainingssessies met ons meegedaan en we zijn van plan om hem te selecteren als vanmiddag alles goed gaat op de training", vertelt Ten Hag dinsdag hoopvol op de persconferentie.

Daarnaast gaf de oefenmeester ook nog updates over andere blessures binnen zijn selectie. "Raphaël Varane kan tegen Newcastle nog niet spelen, maar de planning is dat hij in de laatste twee wedstrijden wel mee kan doen." Over de fitheid van Marcus Rashford, Bruno Fernandes en Willy Kambwala kon Ten Hag nog niet veel zeggen. "Dat zullen we moeten afwachten", stelt hij.

United sluit de competitie af tegen Brighton & Hove Albion en speelt nog een FA Cup-finale tegen Manchester City. Om Europees voetbal te behalen moet United de beker winnen óf nog een plaats stijgen in de Premier League. "Als je naar de ranglijst kijkt, weet je dat je moet winnen. We moeten er alles aan doen om de overwinning te behalen en we moeten er hard voor knokken", aldus Ten Hag over het cruciale duel tegen Newcastle.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV:

Luister de nieuwste aflevering van #DoneDeal, de wekelijkse transferpodcast van VP!