Wedden op de play-off-wedstrijd tussen NAC Breda en Roda JC bij TOTO

NAC en Roda trappen met kater play-offs af: welke club deelt de eerste stoot uit?

13 mei om 16:30

ADVERTORIAL - NAC Breda en Roda JC Kerkrade trappen maandagavond de nacompetitie van het seizoen 2023/24 af. Het is een duel tussen twee clubs die afgelopen vrijdag toch even moesten slikken, al was de brok in de keel van de Limburgers wel vele malen groter. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Knakje en knak

Zowel NAC als Roda beleefde vrijdag een vrij vervelende avond. NAC beleefde een slechte generale door met 1-1 gelijk te spelen bij TOP Oss, de club die als achttiende eindigde in de Keuken Kampioen Divisie. Een schrale troost was dat de club uit Breda precies een punt nodig had om zich te plaatsen voor de play-offs, en dat resultaat moest Roda net halen om deze juist te ontlopen. De Limburgers verloren met 2-0 bij FC Groningen en werden daardoor op de laatste dag ingehaald. Daardoor heeft Roda de nacompetitie nodig om de promotiedroom alsnog te kunnen verwezenlijken. 

Gezien de quoteringen van TOTO is er het meest vertrouwen in een overwinning van NAC. De bookmaker heeft een quotering van 2.30 voor een overwinning van de Bredanaars. Bij een winstpartij van Roda hoort een quotering van 3.05 en een gelijkspel heeft een quotering van 3.50.

Historie voorspelt doelpunten

Het is dit seizoen de derde keer dat NAC en Roda elkaar in een officiële wedstrijd treffen. De twee vorige duels eindigden in een 3-1 overwinning voor de club Limburg. Op die exacte uitslag staat bij TOTO een quotering van 16.00. Wanneer je denkt dat beide teams opnieuw gaan scoren, kan je de quotering van 1.56 spelen die daarbij hoort. 

KKD-parels

Bij NAC kijken ze de laatste weken vooral naar Aimé Omgba. De 21-jarige aanvaller is één van de twee spitsen waar de Parel van het Zuiden zijn wedstrijden normaliter mee speelt. In de laatste drie wedstrijden tegen Jong PSV, ADO Den Haag en TOP Oss kwam Omgba tot scoren. TOTO heeft een quotering van 4.00 beschikbaar voor een nieuwe goal van Omgba.

Aan de kant van Roda is Walid Ould-Chikh een van de sterspelers. De aanvallende middenvelder eindigde met twaalf goals in de KKD en werd daarmee topscorer van de club. Bovendien heeft Ould-Chikh goede herinneringen aan wedstrijden met NAC. Zo kwam hij in het Parkstad Limburg Stadion tot scoren tegen de Brabanders, met een afstandsschot in de lange hoek. TOTO heeft een quotering van 4.00 voor een goal van Ould-Chikh.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust