FC Barcelona wil Olmo en Nico Williams aantrekken

'Barça heeft duidelijke transferplannen en aast op twee aanvallende versterkingen'

12 mei om 08:34
Laatste update: 12 mei om 15:55

FC Barcelona wil in de zomerse transferperiode de aanval van een kwaliteitsimpuls voorzien, zo schrijft Mundo Deportivo. Deco, sportief directeur van Barça, hoopt zowel Dani Olmo als Nico Williams te verwelkomen in Barcelona.

Deco weet nog niet over welke financiële middelen hij kan beschikken om zaken te doen op de transfermarkt. Desondanks is de sportief directeur druk bezig met Barça-trainer Xavi om de transferplannen te bespreken voor aankomende zomer.

De prioriteit van de club blijft een extra controleur, maar het is ook het idee om de aanvalslinie van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Olmo en Williams staan bovenaan het lijstje in Barcelona, maar het lijkt een lastig verhaal om beide spelers deze zomer binnen te halen wegens de financiële problemen bij Barça. 

Deco is fan van beide spelers, maar zijn voorkeur gaat uit naar het aantrekken van Olmo, want hij ziet in de Spanjaard een multifunctionele speler die op vier posities kan spelen. Daarnaast is Deco fan van het karakter van Olmo en wordt hij gezien als een 'stille leider' in het veld. 

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: