Antwerp-speler Matazo betrokken bij verkeersongeval

Antwerp maakt melding van betrokkenheid verkeersongeluk: 'Hopen op goede afloop'

11 mei om 16:02

Royal Antwerp-voetballer Eliot Matazo is betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeval. Dat meldt de Belgische topclub zaterdagmiddag. De middenvelder reed een fietser aan die door rood reed.

In een statement laat Royal Antwerp weten dat Matazo op zaterdag betrokken is geraakt bij een verkeersongeval met een fietser. De persoon op de fiets reed door rood en er wordt vermoed dat hij door de zon verblind zou zijn. Daarna reed de middenvelder de fietser aan. 'Zoals gebruikelijk bij dit soort ongevallen werd bij Eliot een speeksel- en alcoholtest afgenomen en beide waren negatief. Er zijn ook geen aanwijzingen dat er sprake zou zijn van overdreven snelheid', schrijft de club van Mark van Bommel en Marc Overmars.

Volgens Antwerp wijst alles in de richting van een spijtig ongeval. Matazo is volgens de club enorm onder de indruk van de gebeurtenissen. De speler en Antwerp zullen verder geen verklaringen afleggen over het ongeval tot het onderzoek is afgerond.

'Onze gedachten gaan uit naar de fietser en zijn familie, en Eliot en de club hopen op een goede afloop', schrijft Antwerp.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: