'Ten Hag weet wat United nodig heeft voor wederopstanding: transferplannen bekend'

'Ten Hag weet wat United nodig heeft voor wederopstanding: transferplannen bekend'

6 mei - 12:50
24

Erik ten Hag wil minimaal drie directe versterkingen naar Manchester United halen. Met dat nieuws komt Manchester Evening News maandag naar buiten. De oefenmeester weet precies wat United nodig heeft aankomende zomer en wil dan ook gerichte aankopen doen.

Onder Ten Hag heeft Manchester United een clubrecord gevestigd voor hoogste uitgaven in een zomerse transferperiode, meer spelers in één zomer aangetrokken dan welke andere club dan ook én meer uitgegeven dan onder iedere vorige manager.

Toch zijn er opnieuw kwaliteitsimpulsen nodig, om een wederopbouw van de ploeg te realiseren. 'Of Ten Hag daar toezicht op houdt, moet nog worden opgehelderd', schrijft het Britse medium over de toekomst van de ex-coach van Ajax. Toch zou de Nederlander zijn wensen inmiddels duidelijk hebben.

Drie belangrijke basisspelers zouden naar Old Trafford moeten komen, waarvan twee als centrale verdediger uit de voeten kunnen. Door verschillende blessuregevallen, kwam Manchester United het afgelopen seizoen meerdere keren in de problemen in de achterste linie. Onder andere Lisandro Martínez, die met hoge verwachtingen gehaald werd, kampte lange tijd met blessures. Ook een langer verblijf van Raphaël Varane is nog altijd onzeker.

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!