Sky Sports: Bayern München heeft gesproken met management van Ten Hag

Sky Sports: Bayern München heeft gesproken met management van Ten Hag

5 mei - 23:11 Laatste update: 23:24
61

Er hebben gesprekken plaatsgevonden tussen Bayern München en het management van Erik ten Hag. Dat meldt Sky Sports zondagavond. Het lijkt er echter op dat de Nederlander graag bij Manchester United blijft. 

Sky Sports weet te melden dat Ten Hag al een tijdje op het verlanglijstje van Bayern prijkt. Der Rekordmeister en de entourage van de Nederlandse trainer hebben zelfs al een aantal keer met elkaar gesproken. Of die gesprekken vruchtbaar zijn geweest, wordt niet gemeld. 

Toen Bayern met Ralf Rangnick aan de haal leek te gaan, verdween de naam van Ten Hag weer uit beeld. De bondscoach van Oostenrijk ging echter niet in op het aanbod uit München, waardoor Ten Hag weer op de radar is verschenen.

Ondertussen bestaat er nog behoorlijk wat onduidelijkheid over de toekomst van Ten Hag bij United. De oud-trainer van Ajax heeft op Old Trafford nog een contract tot medio 2025, maar als duidelijk wordt dat hij binnenkort zijn koffers moet pakken, dan 'is hij klaar' voor Bayern, zo is te lezen. 

Bayern is overigens niet de enige club die interesse heeft getoond in Ten Hag. Sky Sports weet dat er nog twee andere clubs, waarvan de namen niet worden genoemd, de Nederlander op de korrel hebben. Bayern kijkt overigens ook naar meerdere kandidaten, onder wie Julen Lopetegui.