Soap tussen Keane en Haaland duurt voort: 'Gedraagt zich als een verwend nest'

Soap tussen Keane en Haaland duurt voort: 'Gedraagt zich als een verwend nest'

5 mei - 17:59
53

Roy Keane heeft zich weer kritisch uitgelaten over Erling Haaland. De voormalig Premier League-spits noemde de Noor een 'League Two-speler’. Hier werd Haaland niet warm of koud van en Keane heeft nu weer wat olie op het vuur gegooid. 

"Het niveau van zijn veldspel is gewoon zo laag. Met koppen en afwerken is hij een van de beste van de wereld, maar zijn spel was voor zo'n speler heel slecht. Het was vandaag bijna alsof je naar een speler uit de League Two zat te kijken", zei Keane onder meer, nadat Haaland geen potten wist te breken in de kraker tegen titelconcurrent Arsenal (0-0).

Haaland werd zaterdag na afloop van het Premier League-duel met Nottingham gevraagd naar de opmerkingen van Keane. "Ik geef echt niets om die man, dus het is prima", reageerde de Noor koeltjes bij Viaplay. 

Keane heeft de gemoederen weer aangewakkerd. "Gisteren zagen we Haaland niet al te blij toen hij werd gewisseld, hij gedraagt zich als een verwend kind", doelt de Ier bij SkySports op de wissel van de topspits tegen Wolverhampton Wanderers. Haaland scoorde vier keer. "Ik denk dat wanneer je ook nog eens een conflict hebt met de manager en je sterspeler, het niet helpt als de resultaten niet in je voordeel zijn. Maar omdat ze de wedstrijd winnen, doelpunten scoren, wordt het bijna vergeten."