Been bevestigt PSV-interesse in Eredivisie-speler: 'Die is er nog steeds ja'

Been bevestigt PSV-interesse in Eredivisie-speler: 'Die is er nog steeds ja'

2 mei - 12:59
46

Mario Been weet dat er nog steeds interesse vanuit PSV is voor Couhaib Driouech. De analist bevestigt het nieuws van het Eindhovens Dagblad dat de Eindhovenaren zich ook deze zomer weer gaan melden.

"Driouech zijn ze nog mee bezig", zegt Been bij Voetbalpraat van ESPN over de interesse van PSV in de Excelsior-aanvaller. "Jij weet meer", vraag zijn collega Marciano Vink zich dan af. "De interesse is er nog steeds in ieder geval, laten we het zo zeggen", reageert Been. Eerder maakte ook het Eindhovens Dagblad al bekend dat Driouech nog altijd op de radar staat bij PSV. De Eindhovenaren zouden zo’n anderhalf tot twee miljoen euro voor hem overhebben.

Vink ziet wel veel concurrentie voor de positie als buitenspeler bij PSV. "Als straks Ismael Saibari weer terugkomt. Malik Tillman kan vanaf links. Noa Lang komt terug. Johan Bakayoko blijft misschien." De kans bestaat wel dat Driouech geen concurrentie zal ondervinden van Hirving Lozano. De Mexicaan zou op dit moment in onderhandeling zijn voor een transfer naar het Amerikaanse San Diego FC.