Hoge odd voor doelpunt Núñez

Afjager Núñez kan risiconemer Onana in de problemen brengen op Old Trafford

7 april om 10:30

ADVERTORIAL - Niet alleen in Nederland wordt zondag een heuse kraker gespeeld, ook in de Premier League gaat het dak eraf: Manchester United ontvangt Liverpool in eigen huis en kan The Reds flink dwarsbomen in de titelstrijd. Darwin Núñez is volledig opgeleefd en hoopt The Red Devils te weerhouden van een positief resultaat in eigen huis. Bookmaker Unibet heeft fraaie boosted odds klaarstaan voor deze Engelse topwedstrijd!

Núñez direct gevaar voor Onana

De krachtmeting tussen United en Liverpool is een interessante: de ploeg van Erik ten Hag ging pijnlijk ten onder tegen Chelsea door twee doelpunten te incasseren in de blessuretijd. Liverpool maakte geen fout tegen Sheffield United en kan met een overwinning weer de koppositie pakken én het behalen van de landstitel in eigen hand hebben. Núñez besloot tegen Sheffield na een kwartier flink door te jagen en dat betaalde zich uit: doelman Ivo Grbić schoot tegen de Uruguayaan op en de bal rolde tergend langzaam het doel in.

De altijd energieke Núñez werd in 2022 met gemengde gevoelens ontvangen op Anfield. De spits kostte maar liefst 85 miljoen euro en begon wisselvallig in Engeland, maar dit seizoen laat de speler zien over geweldige kwaliteit te beschikken. Het fanatieke doorjagen van Núñez is bovendien een groot gevaar voor André Onana, die in het verleden nog uit de selectie van Kameroen werd gehaald omdat de doelman veel te hoog op het veld stond.

De odds

Núñez weet dat Liverpool hem zondag meer dan ooit nodig heeft en zal een verschil willen maken op Old Trafford. Opent Núñez net als tegen Sheffield de score tegen United? Dan pak je een boosted odd van maar liefst 4.60! Weet United te verrassen en de eerste helft met een voorsprong af te sluiten? Dan pak je 4.25 keer je inleg.

Unibet heeft ook een wedcombo geboost: wint Liverpool, scoren beide ploegen en scoort de uitblinkende Alexis Mac Allister, die ook al prachtig scoorde tegen Sheffield? Dan pak je maar liefst 12.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust