Bij TOTO wedden op De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax

Feyenoord en Ajax spelen weer een Klassieker: pak €100 bij juist gekozen winnaar!

7 april om 07:30
Laatste update: 7 april om 10:46

ADVERTORIAL - Feyenoord en Ajax treffen elkaar zondagmiddag in De Klassieker. Het verloop van de vorige editie is hoopgevend voor de aankomende. TOTO speelt met een fraaie welkomstactie (vanaf 24 jaar en ouder) in op het duel: pak met een inzet van €1 nu €100 wanneer jouw gekozen team wint.

Oorwassing in Amsterdam

Feyenoord en Ajax stonden dit seizoen al één keer eerder tegenover elkaar. De Rotterdammers waren erg effectief in Amsterdam en dat duel werd bij een 0-3 tussenstand gestaakt. In het uitgespeelde restant kwam Santiago Gimenez één keer tot scoren en dat maakte de hattrick van de Mexicaan compleet.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van TOTO via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Feyenoord - Ajax en zet in op 'Resultaat: Feyenoord/Ajax'.

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet jouw gekozen team te winnen? Dan pak je €100! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust