Bij TOTO wedden op een doelpunt van Memphis of Malen namens Oranje tegen Duitsland

Koeman gooit systeem om tegen Duitsland: hoge quotering voor goal Memphis óf Malen

26 maart om 16:00

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond de tweede en laatste oefeninterland van deze interlandperiode. Na de gewonnen wedstrijd van Schotland (4-0) gaat Oranje het in en tegen Duitsland proberen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! De bookmaker speelt onder de noemer Lekker Man Special met een verhoogde quotering in op het duel.

Oranje met vijf verdedigers en keuzes in de aanval

Ronald Koeman was maandag duidelijk in de persconferentie. De bondscoach wil in Duitsland een systeem met vijf verdedigers het veld insturen. Wat dat voor de voorste linie betekent blijft nog wat gissen. Zo zou Koeman ervoor kunnen kiezen om zoals wel vaker met twee naar binnen spelende buitenspelers te spelen in combinatie met één diepe spits. Ook is het mogelijk dat er 'drie echte middenvelders' op het veld verschijnen, naar voorkeur van Koeman zoals hij dat onlangs al uitsprak. In dit geval zou het betekenen dat Oranje met twee controleurs op het middenveld speelt en één echte tien, in combinatie met twee spitsen.

Nog geen account bij TOTO en 24 jaar of ouder? Registreer je dan hier en maak gebruik van de welkomstactie waarbij je met een inzet van 1 euro 50 euro kan pakken wanneer je de winnaar van het duel tussen Nederland en Duitsland juist voorspelt.

Memphis en Malen

In de allereerste persconferentie gaf Koeman aan dat hij blij is met wat hij weer van Memphis ziet. De Oranje-vedette, die met zijn 44 interlandgoals op jacht is naar het record van Robin Van Persie, wordt fitter en fitter en liet ook tegen Schotland weer glimpen zien van hoe we hem kennen. Koeman gaf al aan dat Memphis in beide duels in actie zou kunnen komen en dus is de kans erg groot dat zijn naam ook tegen Duitsland op het wedstrijdformulier staat.

Cody Gakpo, Xavi Simons, Donyell Malen en Wout Weghorst zijn de overige vier aanvallers in de Oranje-selectie. Gakpo en Simons mochten het vanaf het begin laten zien tegen Schotland, terwijl Malen en Weghorst als invallers belangrijk waren. Met name Malen liet een verpletterende indruk achter met zijn acties en heeft zijn Borussia Dortmund-vorm meegenomen.

De Lekker Man Special

Onder de noemer Lekker Man Special speelt TOTO in op het duel tussen Nederland en Duitsland. De bookmaker heeft een verhoogde quotering voor een doelpunt van Memphis of Malen in petto. Deze quotering is van 1.60 verhoogd naar 2.00, met een maximale inzet van 20 euro.

Klik hier om de Lekker Man Special te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust