LIVE: Koeman en De Ligt praten daags voor kraker tegen Duitsland met de pers

LIVE: Koeman en De Ligt praten voor kraker tegen Duitsland met de pers (gesloten)

25 maart om 18:12
Laatste update: 25 maart om 18:36

Bondscoach Ronald Koeman en Matthijs de Ligt schuiven maandag om 18.15 uur aan voor een persconferentie. Het Nederlands elftal sluit dinsdagavond de interlandbreak af met een oefenwedstrijd tegen Duitsland. Volg het persmoment hieronder in het liveblog van VoetbalPrimeur!

Oranje oefende afgelopen vrijdag in Amsterdam tegen Schotland (4-0). Vier dagen later staat een krachtmeting met Duitsland op de rol. Het is voor Koeman een bepalend moment om verschillende spelers aan het werk te zien. Voor de laatste twee oefenwedstrijden voor het EK - begin juni tegen Canada en IJsland - moet hij namelijk al zijn definitieve EK-selectie hebben doorgegeven.

De Ligt lijkt tegen Die Mannschaft te kunnen rekenen op een basisplek. Het ligt in de lijn der verwachting dat onder meer Jerdy Schouten, Joey Veerman en Donyell Malen een deel van de wedstrijd in actie komen. Quinten Timber mag in Frankfurt hopen op zijn debuut in Oranje. Wie in elk geval niet gaat spelen, is Teun Koopmeiners. De middenvelder van Atalanta Bergamo heeft het trainingskamp van Oranje met een blessure verlaten.

Volg de persconferentie hieronder!