Bij Unibet wedden op de wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle United

Newcastle United wil ferme non-cleansheetreeks van Chelsea nog door laten lopen

11 maart om 12:30

ADVERTORIAL - Speelronde 28 in de Premier League wordt maandagavond afgesloten met een wedstrijd tussen Chelsea en Newcastle United. Qua namen een mooi affiche, maar tegelijkertijd ook een duel tussen de nummer elf en twaalf van de Premier League. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Nicolas Jackson en Anthony Gordon.

Chelsea al even niet meer de nul gehouden

Zowel Chelsea als Newcastle is halverwege de ranglijst van de Premier League te vinden. The Magpies hebben een voordeel van vier punten ten opzichte van The Blues, die nog wel een extra wedstrijd tegoed hebben. Kijkend naar het laatste resultaat van beide ploegen is er wel een verschil. Chelsea speelde met 2-2 gelijk tegen Brentford, terwijl Newcastle met 3-0 won van Wolverhampton Wandereres. Unibet heeft een odd van 1.88 voor een overwinning van Chelsea en een odd van 4.10 voor een winstpartij voor Newcastle. Voor een gelijkspel staat een odd van 4.25.

Wanneer we wat verder inzoomen op de uitslagen van Chelsea, valt één ding wel op. De laatste keer dat de club uit Londen de nul wist te houden, dateert alweer van 26 januari. In de acht wedstrijden die daarop volgde kreeg Chelsea steeds minimaal één tegendoelpunt te slikken.

Chelsea - Newcastle is ook Jackson - Gordon

Zowel Chelsea als Newcastle heeft een aanvaller die de laatste weken makkelijk het net weet te vinden. Aan de kant van de thuisploeg is dat Jackson. De Senegalees, die in januari nog ontbrak wegens deelname aan de Afrika Cup, kwam in zijn laatste twee wedstrijden tot scoren. Dat geldt aan de andere kant ook voor Gordon, die de non-cleansheetreeks van Chelsea maar wat graag nog even door zal willen laten lopen. Unibet heeft een odd van 2.38 voor wanneer Jackson tot scoren komt. De bookmaker biedt daarnaast een verhoogde odd van 5.00 aan voor wanneer Gordon een doelpunt maakt.

Klik hier om de weddenschappen rondom Chelsea - Newcastle United te spelen bij Unibet!

Win een Free Bet

Unibet heeft voor al zijn spelers ook een mooie bonus klaarliggen deze maandag. Wed met Bet Builder op een van de voetbalwedstrijden van vandaag en verdien een Free Bet. Zo werkt het precies:

- Accepteer het aanbod onder bonusaanbiedingen.
- Plaats een weddenschap van minstens €10 op een voetbalwedstrijd met Bet Builder.
- De Bet Builder moet minstens 2 selecties bevatten, met een minimale odd van 1.10 per selectie.
- Unibet voegt een €5 Free Bet aan je account toe zodra de weddenschap is afgehandeld.
- De Free Bet is geldig voor 7 dagen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust