Hoge quotering voor doelpunt van Zirkzee

Zirkzee kan briljant seizoen vervolg geven met volgende treffer tegen Inter

9 maart om 13:00

ADVERTORIAL - Internazionale domineert in de Serie A, maar daar hoopt Joshua Zirkzee zaterdag even verandering in te brengen. De spits van Bologna is bezig aan een geweldig seizoen bij de nummer vier van Italië en scoorde dit seizoen al eens tegen de Nerazzurri. Pak bij TOTO een hoge quotering voor een hoofdrol van Zirkzee in deze Italiaanse kraker! 

Zirkzee wil kunstje herhalen tegen Inter

Internazionale draait een PSV-achtig seizoen in Italië: met vijftien punten voorsprong op de concurrentie lijkt de titel een kwestie van tijd. De ploeg van Simone Inzaghi speelde pas drie keer gelijk en verloor één keer. Eén van die gelijke spelen was in oktober tegen Bologna. In eigen huis kwam Inter niet verder dan een 2-2 gelijkspel, mede dankzij een uitstekende goal van Zirkzee.

Zirkzee staat inmiddels op tien treffers en vier assists in dit seizoen. De Nederlander verliet Bayern München in 2022 en lijkt inmiddels volledig op zijn plek in Italië. Vanwege zijn uistekende seizoen werd Zirkzee begin maart al opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal.

De odds

Bij TOTO kun je meespelen voor een volgende hoofdrol van Zirkzee tegen Inter. Weet de Nederlander wederom te scoren? Dan pak je een quotering van 3.60. Weet de Nederlander te scoren en weet Bologna bovendien te winnen? Dan pak je 6.75 keer je inleg! Twee goals van de spits levert je 21 keer je inleg op!

Weet Zirkzee buiten de zestien meter te scoren, zoals hij in het uitduel met Inter al deed? Dan ontvang je zeventien keer je inleg! Maakt Zirkzee net als in Milaan het laatste doelpunt van de wedstrijd? Daar staat een quotering van 4.50 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust