Bij Unibet wedden op doelpunten van Ayase Ueda tijdens Feyenoord - FC Groningen

Eén zijn dood is ander zijn brood: dé kans voor Ueda om eerste in De Kuip te maken

29 februari om 13:00

ADVERTORIAL - Vanavond vechten Feyenoord en FC Groningen uit wie de tegenstander van NEC wordt in de KNVB-bekerfinale. De Rotterdammers treffen De Trots van het Noorden in de eigen Kuip. Blik vooruit en speel mee bij Unibet! In deze preview speciaal aandacht voor Ayase Ueda, die een opgelegde kans krijgt om zijn eerste goal in De Kuip te maken voor Feyenoord.

Ueda profiteert van kaarten van Gimenez

Normaal gesproken staat een fitte Santiago Gimenez altijd aan de aftrap bij Feyenoord, maar dat is vanavond niet het geval. De Mexicaan pakte zowel tegen PSV als AZ een gele kaart en is daarom geschorst voor het treffen met Groningen in de halve finale van de beker. Stand-in Ueda mag zich vanavond dan ook weer eens opmaken voor een basisplaats.

Ueda werd afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag naar Feyenoord gehaald, maar kwam nog niet al te veel aan spelen toe. De Japanner mocht slechts drie keer in de basis beginnen en moet het tot nu toe vooral doen met invalbeurten. In de drie wedstrijden dat Ueda startte tegen respectievelijk Atlético Madrid, Sparta Rotterdam en AS Roma kwam hij niet tot scoren, al was de openingstreffer in Spanje voor een deel op zijn conto te schrijven. Tegen Groningen krijgt de spits opnieuw zijn kans om van die hatelijke nul in De Kuip af te komen.

Nog geen account bij Unibet? Registreer je hier en ontvang bij een inzet van 10 euro de welkomstbonus van 50 euro aan Free Bets!

Ueda scoort wel voor Japan

Bij Feyenoord staat de teller dit seizoen op één doelpunt voor Ueda, die hij als invaller maakte in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Scoren gaat hem in Nederland tot nu toe wat minder af, maar het shirt van Japan doet de aanvaller goed. Op de afgelopen Azië Cup vond Ueda in de twee wedstrijden die hij speelde liefst vijf keer het net. Dat was met Myanmar en Syrië tegen twee tegenstanders van een wat lager niveau dan Japan. Toch doen de geschetste krachtverschillen denken aan het verschil in niveau tussen Feyenoord en Groningen.

De odds

Unibet biedt mooie odds aan rondom doelpunten van Ueda tegen Groningen. De bookmaker heeft een odd van 1.84 voor wanneer Ueda scoort en Feyenoord wint. Denk je dat de Japanner zelfs twee keer tot scoren kan komen? Dan kan je de odd van 5.10 spelen die daarvoor beschikbaar is.

Klik hier om de weddenschap(pen) rondom Ueda te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust