Ten Hag bijt van zich af en laakt Carragher: 'Vanaf moment één bekritiseerd'

Ten Hag bijt van zich af en laakt Carragher: 'Vanaf moment één bekritiseerd'

27 februari om 14:26

Erik ten Hag heeft daags voor de FA Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest van zich afgebeten. De manager van Manchester United haalt zijn gram, nadat Liverpool-icoon Jamie Carragher zijn kritiek uitte op The Mancunians.

United ging afgelopen weekend met 1-2 onderuit tegen Fulham. "Zo heb ik een team nog nooit zien verdedigen. Ze zetten hoog druk, terwijl de defensie inzakt. Dat is onmogelijk, je kan dat niet allebei tegelijk doen", stelde Carragher maandagavond bij Sky Sports. Op het persmoment in aanloop naar het duel met Forest wordt Ten Hag geconfronteerd met de uitspraken van de voormalig verdediger.

"Sommige analisten zijn heel objectief in hun commentaar en komen met heel goed advies. Maar sommigen zijn heel subjectief", countert Ten Hag, doelend op Carragher. "Carragher heeft ons vanaf het eerste moment bekritiseerd en nu wil hij zijn punt maken. Op basis van het eerste half uur had hij waarschijnlijk wel een punt. Fulham verraste ons een beetje met hoe het middenveld stond, maar na een half uur vonden we daar de oplossing voor."

Ten Hag erkent dat zijn ploeg het eerste halfuur niet goed voor de dag kwam tegen Fulham. "Ik weet dat voetballers geen robots zijn en dat ze soms een slechte dag hebben, maar dit was onacceptabel."