Driessen denkt dat Van 't Schip vertrekt bij goede aanbiedingen

'Als Van 't Schip een goede aanbieding van een andere club krijgt, doet hij het'

20 februari om 12:39

Valentijn Driessen denkt dat Ajax-trainer John van 't Schip bij een interessante aanbieding van een andere club zal vertrekken uit Amsterdam. Dat vertelt de chef sport van De Telegraaf in Koffie met Valentijn, een online rubriek van het praatprogramma Vandaag Inside. 

Van 't Schip nam eind oktober het stokje over van Maurice Steijn. De interim-hoofdtrainer maakt dit seizoen af, waarna hij in principe een functie zal gaan vervullen in het technisch management van Ajax, als cultuurbewaker. 

Driessen ziet niet in hoe dat gaat werken. "Dat zou hij dan moeten worden en overal rondlopen en overal zijn advies geven. Zowel met aankopen, als met verkopen en ook bij trainingen, maar dat is eigenlijk een functie zonder echte omschrijving", constateert de jorunalist van De Telegraaf. 

"Dan kom je tussen wal en schip en heb je eigenlijk niks te zeggen", vervolgt Driessen, die denkt dat de zestigjarige oefenmeester zijn koffers pakt zodra hij elders aan de slag kan als hoofdtrainer. "Ik denk dat als Van ’t Schip een goede aanbieding krijgt van een andere club om trainer te worden, hij het doet", besluit hij.