Wedden op een overwinning van Feyenoord tegen RKC Waalwijk op Unibet

Waarom Feyenoord er extra op gebrand is om zelfvertrouwen te tanken tegen RKC

18 februari om 09:00

ADVERTORIAL - Feyenoord neemt het vanmiddag in De Kuip op tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers zullen een goede generale willen spelen om wat zelfvertrouwen te tanken voor de Europa League-return met AS Roma. Unibet heeft een mooie welkomstactie in petto voor nieuwe spelers: win 50 euro bij een overwinning van Feyenoord.

Feyenoord is koploper PSV al geruime tijd uit het zicht verloren en ook plek twee in de Eredivisie is nog niet zeker. De Rotterdammers worden in de nek gehijgd door FC Twente, dat op vijf punten achterstand staat. Voor Feyenoord is het dus zaak om het laag geklasseerde RKC te pakken zondag, ook zeker op het oog met de Europa League-return met Roma.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via één van de links in dit artikel en maak een nieuw account aan. Zorg ervoor dat je het account verifieert en doe vervolgens een storting. Na de storting ontvang je de x50 boost van Unibet. Ga naar de wedstrijd FC Volendam - PSV en zet in op 'Wedstrijdwinnaar: PSV'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders verschijnt de boost niet.

Vink de boost aan die in de betslip verschijnt. De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. De maximale inleg bedraagt €1, maar minder inzetten mag natuurlijk ook! Wint PSV de wedstrijd? Dan pak je maximaal €50! Wordt er verloren of gelijkgespeeld? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om je te registreren en de welkomstactie te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust