'Feyenoord krijgt goed nieuws over Timber en Geertruida uit ziekenboeg'

'Feyenoord krijgt twee keer goed en één keer slecht nieuws uit ziekenboeg'

16 februari om 17:49

Een flinke meevaller voor Feyenoord uit de ziekenboeg: Lutsharel Geertruida en Quinten Timber zijn komend weekend 'hoogstwaarschijnlijk' weer inzetbaar, als de landskampioen het opneemt tegen RKC Waalwijk. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Geertruida en Timber moesten het Europa League-treffen met AS Roma van donderdag nog missen.

Geertruida was afgelopen week ziek, terwijl Timber een week geleden een hersenschudding opliep tegen AZ. Feyenoord moest het daardoor doen zonder het tweetal tegen Roma, maar zondag zijn de verdediger en middenvelder normaal gesproken wel weer van de partij. Feyenoord speelt dan om 16.45 uur een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Daarnaast is er ook goed nieuws over Santiago Gimenez: de Mexicaanse spits is fit genoeg om tegen RKC weer in de basis beginnen. Tegen Roma kon hij enkel invallen. Anderzijds lijkt Alireza Jahanbakhsh zondag nog niet beschikbaar. Trainer Arne Slot kan ook geen beroep doen op Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiёl, die allemaal voor langere tijd uitgeschakeld zijn met blessureleed.