Van Hanegem snapt weinig van Slot-ingreep: 'Leuk en aardig, maar werd niet beter'

Van Hanegem ziet 'heel relaxte' Feyenoord-uitblinker: "Dat is hartstikke leuk"

16 februari om 17:35

Willem van Hanegem plaatst vraagtekens bij de wissels die Arne Slot doorvoerde tegen AS Roma. De Kromme snapt niet waarom de trainer van Feyenoord Santiago Gimenez al na een uur spelen binnen de lijnen bracht. Daarnaast heeft Van Hanegem genoten van Thomas Beelen.

Feyenoord speelde donderdag met 1-1 gelijk tegen Roma. Van Hanegem zegt in de Willem & Wessel podcast dat hij de Rotterdammers prima vond spelen. "Alleen dacht ik: waarom ga je nu wisselen?", doelt de oud-voetballer op de dubbele wissel na een uur spelen. Ayase Ueda en Yankuba Minteh werden toen vervangen door Gimenez en Ondrej Lingr. "Na een moeilijk begin ging het steeds beter. Op een gegeven moment denk je: deze wedstrijd kun je wel winnen. En toen werd er gewisseld."

Van Hanegem vindt dat Gimenez Feyenoord niets extra's bracht. "Vooraf werd al gezegd dat hij een half uur kon spelen, maar Feyenoord werd er niet beter van." De voormalig Oranje-international vindt ook dat de spelers van Feyenoord Gimenez geforceerd opzochten. "Er is namelijk één speler die ze het gunnen. Dat is wel heel leuk en aardig, maar beter werd het er niet van."

Vervolgens bespreekt Van Hanegem het optreden van Beelen, die zich knap staande hield tegen Romelu Lukaku. "Dat is hartstikke leuk. Hij heeft het ook al laten zien in de eerdere keren dat hij meedeed of inviel. Hij was heel relaxed."

Beluister de nieuwste #DoneDeal met zaakwaarnemer Menno Groenveld!