Wedden op een doelpunt van Malen of een assist van Maatsen bij TOTO

Malen en Maatsen op dreef bij Dortmund: goede generale nodig voor CL-clash met PSV

17 februari om 10:00

ADVERTORIAL - Vanmiddag neemt Borussia Dortmund het in uitduel op tegen VfL Wolfsburg in de Bundesliga. Die Borussen hopen een goede generale af te leveren voor het aanstaande Champions League-duel met PSV. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! In deze preview speciaal aandacht voor de met elkaar spelende Donyell Malen en Ian Maatsen.

De Oranje-connectie in Dortmund

Chelsea besloot afgelopen winter om medewerking te verlenen aan een tijdelijke transfer van Maatsen en het was Dortmund dat de speler in de armen sloot. De linksback kreeg een warm welkom in Duitsland en dat kwam mede door de aanwezigheid van één persoon: Malen. De voormalig aanvaller van PSV is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club en een extra opkomende back die ook nog eens dezelfde taal spreekt, is er voor hem nooit één te veel.

Dat blijkt wel uit de statistieken. Sinds Maatsen in Dortmund is gearriveerd, is Malen flink bezig met het opschroeven van zijn productie. In de eerste seizoenshelft stond de teller op vijf treffers in de Bundesliga en daar zijn er in de vijf wedstrijden na de winterstop al vier bijgekomen. Ook Maatsen heeft rendement. De Chelsea-huurling heeft alweer twee assists in de tas en de eerste daarvan gaf hij nota bene op Malen tijdens het duel met 1. FC Köln.

Wolfsburg moet goede generale worden voor clash met PSV

Zowel Malen als Maatsen is erbij gebaat om een goede wedstrijd te spelen tegen Wolfsburg. Het tweetal wacht namelijk een Champions League-clash met PSV, de club waar ze allebei tijdens andere fases in hun carrière voor uit zijn gekomen. Gezien de resultaten van Wolfsburg komt het duel voor Dortmund ook wel op het juiste moment. Tussen de laatste vijf wedstrijden in de Bundesliga zat geen enkele overwinning. 

De odds

TOTO heeft mooie quoteringen rondom het duel tussen Wolfsburg en Dortmund. Voor één goal van Malen staat een quotering van 3.30 en een assist van Malen kan je 3.50 opleveren. Deze quoteringen zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder te spelen bij TOTO.

Klik hier om een weddenschap rondom Malen of Maatsen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust