Feyenoord hoopvol over meespelen Timber tegen AS Roma

Feyenoord hoopvol richting AS Roma-thuis: 'Gekke is, je ziet niets aan hem'

12 februari om 19:55

Feyenoord hoopt donderdag tegen AS Roma te kunnen beschikken over Quinten Timber. Martijn Krabbendam, clubwatcher voor Voetbal International, vertelt dat er verschillende tests worden gedaan met de middenvelder.

Achter de namen van Santiago Gimenez en Timber staat richting de clash tegen Roma in de tussenronde van de Europa League een vraagteken. "Gimenez heeft een kuitblessure", stelt Krabbendam bij Voetbalpraat op ESPN. "Of hij erbij is... Dat durven ze niet te zeggen. Maar ze kunnen zoveel in de medische staf. Ik denk wel dat ze hem helemaal klaarstomen."

"Tuurlijk hopen ze dat hij kan spelen, dat hopen ze ook van Timber", maakt de journalist een bruggetje. "Gernot Trauner kan je vergeten, die redt dat niet." Timber liep vorige week in de bekerwedstrijd tegen AZ (2-0) een hersenschudding op. "Timber heeft geen hoofdpijn", aldus Krabbendam. "Het gekke is, je ziet verder niets aan hem. Ze doen tests of het kan. Als er maar één procentje risico aan zit gaan ze er niet aan beginnen. Maar zo lang het kan, hopen ze daar wel op."

Feyenoord en Roma trappen donderdag om 18.45 uur af in De Kuip.