Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot legt puzzel voor Rotterdamse derby

Vermoedelijke XI Feyenoord: Slot wijst vervangers Trauner en Timber aan

11 februari om 12:30
Laatste update: 11 februari om 12:30

Feyenoord speelt zondag de Rotterdamse derby tegen Sparta Rotterdam. Trainer Arne Slot moet door blessures van Gernot Trauner en Quinten Timber puzzelen met zijn opstelling.

Midweeks speelde Feyenoord in de KNVB Beker tegen AZ (2-0). Trauner viel uit met een hamstringblessure, terwijl Timber in de slotfase een hersenschudding opliep. Voor beiden komt het duel met Sparta te vroeg. Slot kan eveneens niet beschikken over de geblesseerde Justin Bijlow, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiël. Alireza Jahanbakhsh keert na zijn deelname aan de Azië Cup met Iran terug bij de selectie.

De verwachting is dat Thomas Beelen, tegen AZ ook al de vervanger van Trauner, aan de aftrap verschijnt tegen Sparta. Ramiz Zerrouki zal de plek van Quinten Timber op het middenveld innemen. Voorin lijkt Bart Nieuwkoop zijn basisplek kwijt te raken. Minteh, inmiddels al twee weken terug van de Afrika Cup, is de belangrijkste kandidaat om vanaf de rechterflank te spelen.

Feyenoord en Sparta trappen zondag om 20.00 uur af in De Kuip.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão

Benieuwd hoe data een rol speelt in Europese toptransfers? Check #DoneDeal!