Perez toont medeleven bij Feyenoord: 'Ik vond dit zó zielig. Echt, bah'

Perez toont medeleven bij Feyenoord: 'Ik vond dit zó zielig. Echt, bah'

4 februari om 20:35

Kenneth Perez en Kees Kwakman leven mee met Justin Bijlow. De Feyenoord-doelman raakte zondag geblesseerd tegen AZ en moest het veld in tranen verlaten. Dat terwijl Bijlow al een behoorlijke geschiedenis met blessures heeft.

"Blessures zijn part of the game, dat kan gebeuren. Maar ik vond dit zó zielig", begint Perez bij Dit Was Het Weekend over Bijlow. Na 35 minuten spelen moest de goalie het veld al verlaten. "Vooral het moment waarop hij ging zitten en een soort van brak. Hij had echt door: oh, dit is weer zo'n heel lange blessure."

Na afloop werd duidelijk dat Bijlow last zou hebben van zijn kuit, maar Perez denkt aan een andere kwetsuur. "Ik kan me bijna niet voorstellen dat het hier niet om zijn achillespees gaat. Je hoort van iedereen die dat heeft gehad, dat het lijkt alsof ze van achteren worden neergeschopt. Als het gewoon een kuitblessure was, die wij als oude mannen vaker hebben, dan kun je wel gewoon nog steunen op je voet. Dan is het een langdurige blessure."

Vervolgens reageert ook Kwakman op de trieste aftocht van Bijlow. "Alle sterkte. Echt kippenvel, het is verschrikkelijk om te zien. Hij wist het meteen: daar ga ik weer." Vervolgens ziet Perez nog een keer de beelden terug van het moment. "Kijk, hier denkt hij: belachelijk dat ik weer geblesseerd raak. Een soort schaamte. Ik vond dit echt... Echt, bah."