Ajax met bewijsdrang naar ArenA: pak €100 bij overwinning op PSV!

Ajax met bewijsdrang naar ArenA: pak €100 bij overwinning op PSV!

3 februari om 15:00
Laatste update: 3 februari om 15:07

ADVERTORIAL - Ajax staat zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA tegenover PSV en kan de Eindhovenaren laten zien dat de 'malaise in Amsterdam' voorgoed verdwenen is. Voort deze kraker staat een speciale actie klaar: pak bij TOTO maar liefst €100 bij €1 inzet wanneer Ajax thuis van PSV weet te winnen!

Ajax is na een bijzonder sterke reeks onder John van 't Schip terug van weggeweest. De Amsterdammers stonden enkele maanden geleden nog laatste in de Eredivisie, maar hebben nu zicht op plek drie. Een overwinning op PSV zou de concurrenten flink kunnen laten schrikken in de strijd om Europees voetbal en misschien wel een Champions League-ticket.

Hoe kan ik meespelen bij TOTO?

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 100.00 voor een overwinning van PSV, Ajax, Feyenoord of AZ. De maximale inzet is 1.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is €5. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet €1 in op winst van Ajax in het thuisduel met PSV.
4. Wint Ajax in de Johan Cruijff ArenA van PSV? Dan ontvang je €100 jouw inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust