Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet puzzelen

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz mist sleutelspelers, Saibari wel terug

3 februari om 08:34

PSV begint zaterdag als favoriet aan de Eredivisie-topper tegen Ajax, maar trainer Peter Bosz kent wel wat personele problemen in de Johan Cruijff Arena. Vooral het gemis van Noa Lang en Joey Veerman doet zich voelen. Dit is de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren.

De defensie van PSV is redelijk in beton gegoten, zeker nu Jerdy Schouten hard nodig is op het middenveld. Doelman Walter Benítez weet opnieuw Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest voor zich. Op de Braziliaan is soms kritiek, maar een concurrent werd de voorbije transferperiode niet gehaald.

Op het middenveld is de kans groot dat Schouten en Guus Til hun plekje behouden, maar wie de derde middenvelder wordt is door de absentie van Veerman nog even de vraag. Malik Tillman lijkt de topper tegen Ajax net te halen na een blessure, maar een basisplaats komt wellicht iets te snel. Daardoor zou Ismael Saibari meteen weer aan de aftrap kunnen staan, na zijn terugkeer van de Afrika Cup. 

De aanval van PSV kent geen vraagtekens. Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano zullen de kwetsbare Amsterdamse defensie hoofdbrekens bezorgen. PSV en Ajax staan zaterdag vanaf 20.00 uur tegenover elkaar.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Saibari, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano