Million Manhoef alweer uit beeld bij PSV

'PSV zet razendsnel streep door Manhoef en zoekt naar volgende transfertarget'

31 januari om 18:50
Laatste update: 31 januari om 19:19

De transferontwikkelingen rondom PSV volgen elkaar in hoog tempo op. De Eindhovenaren hebben woensdag inderdaad geïnformeerd naar de diensten van Million Manhoef, maar ook razendsnel besloten niet in zee te gaan met de aanvaller van Vitesse. Dat meldt het Eindhovens Dagblad

'PSV gaat niet met Manhoef in zee en kijkt of de komende 29 uur nog een andere kandidaat op te pikken is', valt er te lezen in de streekkrant. Het is nog niet bekend waarom de Eindhovenaren afgeknapt zijn op Manhoef, die zelf wel oren had naar een overstap naar de koploper van de Eredivisie. Bovendien is van Vitesse bekend dat ze de eventuele miljoenen van de transfer goed kunnen gebruiken. Alle ingrediënten voor een rappe deal leken aanwezig, maar dat scenario kan nu dus van tafel. 

In Eindhoven zijn ze met man en macht op zoek naar een aanvallende versterking. Eerder deze week werd bekend dat Noa Lang lange tijd aan de kant staat met een hamstringblessure en Yorbe Vertessen is sinds zondag in Berlijn om zijn overgang naar Union Berlin af te ronden. Vertessen zit nu, tot grote frustratie van de 23-jarige Belg, in de wachtkamer.

PSV heeft nog tot donderdagnacht 00.00 uur om een geschikte vervanger te vinden. Eerder werd ook al contact gelegd met Excelsior over Couhaib Driouech, maar de vraagprijs van Excelsior was de Eindhovenaren iets te gortig. De Rotterdammers vragen vijf miljoen voor de aanvaller die dit seizoen vier keer scoorde en drie assists gaf. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!