Hoge odd voor krappe zege Liverpool

Liverpool wil vertrekkende Klopp een laatste titel schenken en treft sterk Chelsea

31 januari om 14:00

ADVERTORIAL - Liverpool FC staat trots aan kop in de Premier League en kan met elke overwinning een kleine stap naar een nieuwe landstitel zetten. The Reds weten dat manager Jürgen Klopp in de zomer vertrekt en kunnen de Duitser bedanken met een zege op Chelsea. TOTO staat klaar met hoge quoteringen voor een thuiszege op Anfield! 

Concurrentie zit Liverpool op de nek

In de Eredivisie is het weinig spannend aan de top, maar in Engeland zit dat anders: Liverpool heeft twee punten meer dan Arsenal, dat wel een wedstrijd meer speelde. City staat vijf punten achter The Reds, maar dan weer met een wedstrijd minder gespeeld. Het zorgt ervoor dat elke vorm van puntenverlies funest kan zijn voor de topclubs. Klopp lijkt vast te gaan houden aan zijn vaste namen en dat betekent dat Cody Gakpo en Ryan Gravenberch op de bank lijken te starten.

Op Anfield steekt Darwin Núñez in topvorm. De Uruguayaanse spits moest lang tegen de criticasters vechten, maar heeft dit seizoen zijn stempel lang en breed gedrukt: in de laatste drie wedstrijden was de spits goed voor drie treffers en een assist. Bovendien speelde de goaltjesdief niet eens alle minuten. Een openingstreffer van Núñez levert je een quotering van maar liefst 3.50 op. Twee treffers van de spits levert je 6.75 keer je inleg op.

Chelsea won de laatste drie wedstrijden in de Premier League onder leiding van Mauricio Pochettino, maar de verdediging van The Blues blijft een dingetje bij de ploeg. In de League Cup wist Middlesbrough in beide wedstrijden te scoren. Een krappe zege van Liverpool is dan ook zeker niet ondenkbaar. Wint Liverpool met 1-0 van Chelsea? Daar staat een quotering van 9.50 op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust