Te Kloese komt met update over Feyenoord-target Rodríguez

Te Kloese komt met update over topkandidaat Feyenoord: 'Redelijk dichtbij'

29 januari om 09:56
Laatste update: 29 januari om 10:04

De komst van Luciano Rodríguez naar Feyenoord is 'redelijk dichtbij', zo laat directeur Dennis te Kloese weten aan Voetbal International. In De Kuip rekent zich men echter nog lang niet rijk.

De twintigjarige Rodríguez, aanvaller van Liverpool FC Montevideo, is de topkandidaat om de overstap te maken naar Feyenoord in de laatste dagen voor Deadline Day. "Redelijk dichtbij", zegt Te Kloese over de status van de mogelijke transfer. "Maar er is veel concurrentie."

Benfica is de belangrijkste concurrent van Feyenoord, terwijl ook River Plate op het vinkentouw zit. Rodríguez voldoet als makkelijk scorende aanvaller, die zowel op de rechtervleugel als in de spits uit de voeten kan, aan het profiel dat trainer Arne Slot in gedachten heeft.

De scouting van Feyenoord is zeer overtuigd van Rodríguez, aldus VI. Te Kloese zou zijn geadviseerd om rond de vijf miljoen euro te betalen voor de jeugdinternational van Uruguay. Het is nog de vraag hoeveel procent van de transferrechten dan in Rotterdamse handen komen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!