Bakayoko verklaart opmerkelijke tweet

'Ik heb het gevoel dat we niet beseffen met wat voor een seizoen PSV bezig is'

28 januari om 08:53

Johan Bakayoko denkt dat niet alle supporters van PSV beseffen aan wat voor seizoen de club bezig is. De twintigjarige Belg sprak daarom na de bekernederlaag tegen Feyenoord een kritische supporter aan op X.

"Ik heb het gevoel dat we op bepaalde momenten niet beseffen met wat voor een seizoen we bezig zijn", zegt Bakayoko bij ESPN, na de 2-0 zege op Almere City FC
"We zijn heel kritisch op onszelf, en dat is goed. Maar af en toe mogen we wel wat positiever zijn. Begrijp me niet verkeerd: er is zeker positiviteit. Maar ik heb echt het gevoel dat we nog meer met elkaar kunnen zijn, dat we nog meer een band tussen de supporters en spelers kunnen hebben."

Bakayoko beet van zich af, nadat een kritische fan schreef dat hij helemaal klaar was met de rechtsbuiten. De reacties op zijn statement heeft Bakayoko niet meer bekeken. "Ik heb van de persvoorlichter wel begrepen dat de mensen mij begrepen. Iedereen staat achter PSV en dat is ook de bedoeling. Maar ik vind dat ik dit af en toe wel mag doen", stelt de Belg. "Zoals ik zeg, ik denk dat de spelers en supporters een hechtere band kunnen hebben met elkaar."