Bosz zorgt voor verrassing: Lang terug in basis PSV

LIVE: PSV boekt dankzij dubbelslag De Jong zakelijke zege (gesloten)

27 januari om 20:15
Laatste update: 27 januari om 20:46

Noa Lang keert terug in de basis van PSV voor de Eredivisie-wedstrijd tegen Almere City FC. Peter Bosz heeft voor de Oranje-international een plaatsje ingeruimd op het middenveld.

Door de blessures van Joey Veerman en Malik Tillman en de Afrika Cup-deelname van Ismael Saibari moet Bosz puzzelen. De keuze valt op Lang, die in zijn rug gesteund zal worden door Jerdy Schouten en Guus Til. De 24-jarige sterspeler, die net is teruggekeerd van een blessure, krijgt de voorkeur boven Mauro Júnior.

Walter Benítez staat weer op doel, nadat bekerkeeper Joël Drommel het doel verdedigde tegen Feyenoord. De defensie bestaat verder weer uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest. Voorin moeten Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano het verschil maken.

PSV leed vorige week tegen FC Utrecht het eerste puntenverlies van het seizoen (1-1). Vervolgens werden de Eindhovenaren in de KNVB Beker uitgeschakeld door Feyenoord. de Rotterdammers hebben in de competitie nog wel tien punten achterstand.