Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet puzzelen

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet flink puzzelen op middenveld

27 januari om 09:50

PSV kampt met flinke personele problemen op het middenveld in aanloop naar de Eredivisie-wedstrijd tegen Almere City FC. Peter Bosz kan geen beroep doen op Malik Tillman, Joey Veerman en Ismael Saibari. VoetbalPrimeur neemt de vermoedelijke opstelling van de Eindhovenaren door.

Bosz verwacht volgende week in de topper tegen Ajax wel over Tillman te kunnen beschikken, terwijl ook Veerman dan mogelijk weer van de partij is. De Volendamse spelmaker hoopt spoedig bij de groep aan te sluiten. Tegen Almere moet de PSV-trainer evenwel puzzelen. De kans is groot dat Mauro Júnior tegen Almere in de basis staat. Hij vormt vermoedelijk een middenveld met Jerdy Schouten en Guus Til.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Dat Schouten op het middenveld nodig is, betekent ook dat André Ramalho zijn basisplaats als centrale verdediger behoudt. De defensie bestaat verder vermoedelijk uit de vertrouwde namen. Voorin kan Bosz ook kiezen voor hetzelfde trio als in het bekerduel met Feyenoord: Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Hirving Lozano. Noa Lang kan in dat geval als invaller verder wedstrijdritme opdoen. Yorbe Vertessen zit ook nog bij de selectie, vermoedelijk voor de laatste keer.

PSV begint zaterdag om 18.45 uur aan het thuisduel met Almere. 

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Mauro, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano