Slot verklapt Feyenoord-basisklant voor duel met PSV, ook twee vraagtekens

Slot verklapt Feyenoord-basisklant voor duel met PSV, ook twee vraagtekens

23 januari om 14:55
Laatste update: 23 januari om 16:54

Het is nog maar de vraag of Quilindschy Hartman en Calvin Stengs in actie kunnen komen tegen PSV. Achter de naam van het tweetal staat een vraagteken voor de bekerwedstrijd tegen PSV. Trainer Arne Slot verklapt ook dat Gernot Trauner gewoon gaat starten.

Hartman viel geblesseerd uit tegen Vitesse, terwijl ook Stengs niet okselfris is. Slot weet nog niet of hij een beroep kan doen op de twee, zo vertelt hij op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. "Van Hartman en Stengs wordt morgen beoordeeld of ze kunnen starten", aldus Slot.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Tekst gaat verder onder de video

Duidelijk is wel dat aanvoerder Trauner aan de aftrap gaat verschijnen. Het gaat dit seizoen veel over het feit dat de Oostenrijker niet drie wedstrijden in een week kan spelen. Afgelopen weekend stond Trauner nog in de basis tegen Vitesse. "Trauner gaat starten", is Slot desondanks duidelijk.

Het bekerduel tussen Feyenoord en PSV gaat woensdagavond om 20.00 uur van start. De nummers één en twee van de Eredivisie strijden samen om een plekje in de kwartfinale van de beker. Daarin zal AZ de tegenstander zijn.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!