'Slot mag tóch nog hopen op transfer: Feyenoord meldt zich in Zweden'

'Slot mag tóch nog hopen op transfer: Feyenoord meldt zich in Zweden'

23 januari om 14:01
Laatste update: 23 januari om 16:54

Feyenoord is in de race voor Hammarby IF-verdediger Nathaniel Adjei, zo meldt het Zweedse Expressen. De Rotterdammers zouden zelfs al klaar zijn om een bod uit te brengen, maar hebben te maken met concurrentie van onder meer Lorient, Lille OSC en Toulouse.

Hammarby zou bijna veertig miljoen Zweedse kronen, omgerekend zo'n 3,5 miljoen euro, willen zien voor Adjei. Feyenoord zou samen met Lorient concreet zijn. De Rotterdammers hebben de eerste contacten al gelegd en zouden al een bod uit kunnen gaan brengen. Lorient zou ondertussen ook een eerste aanbieding voorbereiden.

Adjei is een 21-jarige centrale verdediger, die Hammarby in de zomer van 2022 op heeft gepikt uit Ghana. Dat is tevens het geboorteland van de stopper. In het tweeluik met FC Twente in de voorronde van de Conference League deed Adjei ook mee, 155 minuten om precies te zijn.

Het is geen geheim dat Feyenoord deze winter hoopt op een defensieve aanwinst. Zo ving de landskampioen recent nog bot bij Nottingham Forest voor rechtsback Neco Williams.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!