FC Twente deelt 'waterwedstrijd'-sjaal uit

Twente deelt cadeautje uit aan meereizende fans van 'waterwedstrijd' bij PSV

17 januari om 15:40

De supporters van FC Twente die in december naar Eindhoven afreisden voor het bekerduel van de Tukkers krijgen een sjaal van de club uit Enschede. Dat duel werd destijds afgelast vanwege zware regenval waardoor het veld in Brabant onbespeelbaar was geworden. 

Op de sjaal staat de datum van de wedstrijd (21 december 2023) en een passende tekst: 'PSV - FC Twente, de wedstrijd die in het water viel... en ik was erbij.' Naast de tekst zijn de logo's van zowel FC Twente en PSV te zien. Ook zijn er regendruppels in het ontwerp van de sjaal verwerkt. 

Het is een mooi aandenken voor de 1600 supporters van FC Twente die eind 2023 'voor niets' de reis naar Eindhoven maakten. Woensdag krijgen de Tukkers een herkansing. Kou lijden hoeven ze in ieder geval niet met deze sjaal. Het is nog niet bekend hoe de supporters van FC Twente de sjaal kunnen claimen, daar wordt later meer over bekendgemaakt. 

Het bekerduel tussen PSV en FC Twente begint woensdag om 21.00 uur. De winnaar voegt zich bij de laatste acht van het toernooi.