Slot heeft transferwens bij Feyenoord: 'Dat zou ik toejuichen'

Slot heeft transferwens bij Feyenoord: 'Dat zou ik toejuichen'

12 januari om 15:27
Laatste update: 12 januari om 15:47

Arne Slot hoopt dat Feyenoord voor het eind van januari een versterking kan verwelkomen. De trainer beseft tegelijk dat het een lastig verhaal wordt.

Feyenoord begint zondag tegen NEC aan de tweede seizoenshelft. Op de persconferentie voorafgaand aan het competitieduel wordt Slot gevraagd of de Rotterdamse club nog spelers gaat aantrekken in januari. De oefenmeester verwijst de pers voor transfervragen door naar directeur Dennis te Kloese, al wil hij wel zijn licht laten schijnen over de situatie." We zitten meer in de concurrentie voor plek twee dan voor plek één. Als je die kans wil vergroten, moet je kijken of je je kan versterken", aldus Slot.

"Dat zou ik toejuichen. Maar dat zal moeten kunnen en dan zal die speler er ook moeten zijn." Feyenoord werkt met een fitte selectie toe naar NEC-thuis. De Rotterdammers missen enkel de vier spelers die deelnemen aan de Afrika Cup en de Azië Cup. Onder hen Yankuba Minteh, die ternauwernood ontsnapte aan een vliegramp. "We waren geschrokken", stelt Slot. "Op het moment dat je het leest waren ze niet ver van een ramp. Maar ik heb contact met hem gehad en hij gaf aan dat het helemaal goed met hem gaat en dat hij klaar is om te spelen."