Feyenoord rolt streamingsdienst uit

Feyenoord komt met eigen 'Netflix': 'Je hoeft nooit meer wat te missen'

10 januari om 06:58
Laatste update: 10 januari om 07:38

Feyenoord heeft een eigen streamingdienst ontwikkeld om supporters nog meer bij de Rotterdamse club te betrekken. Vanaf woensdag is de dienst beschikbaar. 

'Feyenoord ONE' is de naam van de nieuwe dienst die de Rotterdammers uitrollen. Feyenoord is daarmee de eerste Nederlandse club die een eigen streamingsdienst heeft. Hier kunnen supporters 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht voor onder meer volledige wedstrijden, documentaires, videoseries en wedstrijden uit het verleden. 

Commercieel directeur Ruud van der Knaap zegt in het AD dat er onder supporters genoeg vraag is naar zo'n dienst. "De mooiste wedstrijden uit de Feyenoord-historie terugkijken? Het is vanaf nu mogelijk. Nog meer dan dusver het geval was, wordt de club 24 uur per dag beschikbaar voor onze supporters. Je hoeft nooit meer wat te missen."

Van der Knaap legt uit dat de beeldrechten van de wedstrijd van Feyenoord na afloop van de Eredivisie-speelronde weer 'terugvloeien' naar Rotterdam. Voor Europese ontmoetingen is dit zelfs al een dag naar de wedstrijd. "Om één over twaalf 's nachts kun je de Europese wedstrijd van de avond ervoor in z'n geheel terugkijken. Of alleen de samenvatting of doelpunten. En nog veel meer."

Een lidmaatschap op Feyenoord ONE is dit seizoen gratis voor seizoenskaarthouders en met korting te verkrijgen voor Legioenleden. Vanaf volgend seizoen kost een abonnement 25 euro voor seizoenskaarthouders en Legioenleden en 50 euro voor overige supporters. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!